Alle indlæg

Lej en lønchef

Maksimer din virksomheds lønadministration og lej en professionel og motiveret interim lønchef hos Viborg Løn & HR.

Læs mere

Interim lønkonsulent

I dette blogindlæg vil vi dykke dybere ned i, hvad en interim lønkonsulent er, og hvordan vi sammen kan optimere din lønadministration.

Læs mere

Outsourcing

Hos Viborg Løn & HR tilbyder vi outsourcing af din løn og/eller personaleadministration. På den måde kan du sikre, at dine medarbejdere får den korrekte løn til tiden.

Læs mere

Freelance eller lønmodtager

I dette blogindlæg kan du blive klogere på det mest centrale opmærksomhedspunkter i forhold til hvorvidt der er tale om et lønmodtagerforhold eller et freelance forhold.

Læs mere

Løngennemsigtighed

En ny lov om løngennemsigtighed er trådt i kraft og skal være udrullet inden 2026. Lovet skal sikre ligeløn mellem kønnene.

Læs mere

G-dage

Hvornår skal arbejdsgiver udbetale G-dage. Hvilke medarbejdere har ret til G-dage. Hvor meget skal der udbetales?

Læs mere

Barselsorlov

I det efterfølgende blogindlæg kan du læse mere om bidrag til og refusion fra barseludligningsordningen. Reglerne for barselsorlov, herunder varsling af barsel, forældrenes krav på barsel, samt forældreorlov og udbetalingsregler.

Læs mere

GDPR

I dette indlæg beskrives en hurtig guide, som kan bruges som et værktøj till at komme i gang med GDPR i din virksomhed

Læs mere

Øremærket barsel

Den 2. august 2022 trådte en ny øremærket barsel i kraft. Den er med til at sikre at begge forældre får lige meget barsel.

Læs mere

Automatisk udbetaling af ferietillæg

Det kan være uoverskueligt at forholde sig til de mange løndele der findes i forbindelse med lønadministration. Derfor har vi lavet denne guide, så du ikke bruger unødvendig tid på at lave manuelle beregninger når der skal udbetales ferietillæg.

Læs mere

Tvungen ferie

Nogle virksomheder vælger at holde ferielukket, hvor virksomheden kan lukke helt imens alle medarbejderne holder tvungen ferie.

Læs mere

Ferielukket

Holder virksomheden ferielukket på bestemte datoer, betragtes det som kollektiv ferielukning. Læs om varslingsreglerne her.

Læs mere

Søgnehelligdage

Dette indlæg beskriver, hvad søgnehelligdage er, hvem det gælder for, hvordan de spares op, samt hvordan en aftale om det kan se ud.

Læs mere

Kompensation

Fik din virksomhed udbetalt kompensation foranlediget Covid-19? Og har du styr på slutafregning for kompensation? Få overblikket her.

Læs mere

Viborg Løn & HR har mere end 20 års erfaring med lønadministration. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud 

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på det seneste nye indenfor løn og HR.