Outsourcing

Er du i tvivl om, hvorvidt outsourcing af jeres løn er det rigtige for dig og din virksomhed?

Ved at outsource administrative opgaver, såsom lønkørsel, sparer du ressourcer, på samme tid med at du opnår maksimal tryghed og fleksibilitet.

Vi kender til vigtigheden af en god og sikker lønkørsel, og med Viborg Løn & HR som jeres eksterne kollega kan vi sikre jer ro i maven hver eneste måned.

DSC04079

Tryghed og fleksibilitet

Alt efter størrelse og behov findes der forskellige niveauer af outsourcing. Sammen vil vi finde de relevante opgaver/delopgaver, der passer til din virksomhed.

Færre udgifter

Ved at outsource din løn -og/eller HR administration slipper du for udgifterne ved en fastansættelse af en løn- og HR medarbejder.

Minimal påvirkning

Ved at vælge os som jeres eksterne kollega undgår i udefrakommende påvirkning, såsom sygdom, barsel mv.

Sikkerhed

Vi er altid opdateret på de nyeste regler og love i forbindelse med løn og HR. Derfor opnår du maksimal sikkerhed ved, at du altid er opdateret.

Support

Vores telefoner er altid åbne og vi står altid til rådighed for at hjælpe dig.

Koncentrer jer om det i er bedst til

Ved at outsource en eller flere dele af jeres lønadministration kan i bruge tiden på i er bedst til - nemlig jeres kunder.

Vi tilpasser os din virksomhed

Alt efter hvilken størrelse virksomhed, du sidder i, og hvilke behov din virksomhed har, finder vi den outsourcing løsning, der passer til dig. 

Vi ser ofte, at større virksomheder udelukkende vælger at outsource dele af deres løn – og personaleadministration, hvor mindre virksomheder ofte vælger at outsource det hele.

Ved at tage udgangspunkt i din virksomheds specifikke situation, er vi sikre på, at der altid bliver lavet den korrekte løn til den korrekte tid.

Interim lønsupport

Om du har brug for ekstra hænder et par dage om ugen eller i en længerevarende periode, kan du leje en af vores lønkonsulenter.

Vi træder til med kort varsel. 

5/5
”Vi oplever, at der er fokus på nuancerne i lønarbejdet og ikke mindst fokus på at forstå, hvad EHM Randers har af behov og er blevet mødt med faglig forståelse.”
EHM Randers
Økonomichef
Birthe Kløve

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Regler og lovgivning inden for løn- og personaleadministration ændrer sig hele tiden, og det kan være svært at holde sig opdateret på, hvad der er gældende og hvad der ikke er.

Tilmeld dig derfor vores nyhedsbrev og få kun de vigtigste nyheder og påmindelser, som vores konsulenter udvælger.

Viborg Løn & HR har mere end 25 års erfaring med lønadministration. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud 

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på det seneste nye indenfor løn og HR.