SmartLøn

App til DataLøn

Med SmartLøn klarer dine medarbejdere selv lønnen. De indberetter selv tid, kørsel og udlæg via mobiltelefonen. Du slipper altså både for at indsamle og indtaste alle oplysninger, og minimerer risikoen for fejl.

Du har fortsat fuld kontrol med, hvad der udbetales, da alle indberetningerne skal godkendes af dig, inden de overføres til DataLøn.  Alle virksomheder der bruger DataLøn kan bruge SmartLøn.

SmartLøn overholder naturligvis bogføringsloven og ikke mindst kravet til dokumentation for udbetaling af kilometergodtgørelse.

Klar til at bestille SmartLøn? Ring til os på tlf. 8727 0100 eller send en mail til da@viborgloen.dk.

Hvad kan du indberette?

Fravær

Medarbejderne kan med SmartLøn indberette arbejdstid, ferie, sygdom og andet fravær. Samtidig kan de også se deres tidligere indberetninger og kan f.eks. selv se, hvor meget ferie, de allerede har afholdt. Vi kan ændre teksten i dine lønkoder individuelt, så dine medarbejdere nemt kan genkende de forskellige opgavetyper

Kørsel

Her kan medarbejderen indberette udlæg. De skal blot tage et billede af kvitteringen og indtaste beløb og formål i SmartLøn. Kvitteringen bliver vedhæftet indberetningen, så dokumentationen også er på plads til bogholderiet.

Fravær

Her kan medarbejderne indberette dato og formål med kørsel i egen bil. Via SmartLøns kortfunktion beregnes antallet af kilometer fra start til slut nemt og automatisk. Samtidig overholdes reglerne i forhold til SKAT.

Projekter

I SmartLøn kan der oprettes projekter, så en medarbejder kan registrere sit tidsforbrug på forskellige sager, afdelinger eller kunder. Registreringen kan f.eks. bruges som faktureringsgrundlag eller fordeling af lønudgiften mellem 2 afdelinger i en virksomhed.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Regler og lovgivning inden for løn- og personaleadministration ændrer sig hele tiden, og det kan være svært at holde sig opdateret på, hvad der er gældende og hvad der ikke er.

Tilmeld dig derfor vores nyhedsbrev og få kun de vigtigste nyheder og påmindelser, som vores konsulenter udvælger.

Viborg Løn & HR har mere end 20 års erfaring med lønadministration. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud 

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på det seneste nye indenfor løn og HR.