BPA-ordning

Få din egen administrator

Vi tager altid udgangspunkt i din situation og dine behov for en løsning af de administrative opgaver. Det er dig der har fået tildelt tilskuddet via BPA ordningen, hvorfor det også er dig der bestemmer hvad der er behov for support til. Vi står klar til at hjælpe dig, enten ved at varetage alt det administrative, eller blot de dele du har behov for.

I mere end 10 år har vi arbejdet med support af BPA-ordninger, og er meget kendte indenfor området. Hvis du er arbejdsgiver med en BPA-ordning efter servicelovens §95 eller §96, kan du derfor trygt overlade den komplicerede løn- og personaleadministration til os.

Som medlem af Dansk Erhverv, som arbejdsgiverorganisation, har vi direkte kontakt med de forhandlingsansvarlige, når det gælder fortolkninger af den komplicerede overenskomst på BPA-området. Det betyder, at vi altid er opdateret med de nyeste love og regler på området.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi kan blandt andet overtage følgende opgaver for dig:

  • Udarbejdelse af ansættelseskontrakter
  • Lønudbetaling
  • Indberetninger til ATP, E-indkomst mm.
  • Indbetaling af Feriepenge
  • Indbetaling til Pension
  • Udarbejdelse af løn under sygdom og barsel
  • Forsikringssager
  • Arbejdspladsvurdering (APV)
  • Vejledning om komplicerede juridiske love og regler mm.
 
Læs mere om lønadministration og hvilke systemer vi arbejder i.  

Service til dig

Nogle BPA-arbejdsgivere kører fast i de administrative byrder, og i frustration frasiger man sig muligheden for at styre sit eget personale og vælger en ekstern leverandør af hele hjælperindsatsen – Dette er dog sjældent nødvendigt. Den praktiske ledelse og samarbejdet med hjælperne i dagligdagen er dit kerneområde, mens de administrative udfordringer sagtens kan håndteres af os i samarbejde med dig.

Viborg Løn er et eksempel på en servicevirksomhed, der løser alle administrative opgaver med fokus på lønadministration og opfølgning på dit kroneudmålingsbudget. I flere kommuner er det et udtrykt ønske, at styringen af bevillingen sker af en ekstern 3. part, men at BPA-arbejdsgiveren selv sørger for det ansættelsesmæssige. Denne service tilbyder vi også hos Viborg Løn. 

Klar til at få din egen BPA-administrator?

Vores hold af professionelle og erfarne lønkonsulenter er klar til at hjælpe dig med få den korrekte BPA-ordning.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Viborg Løn & HR har mere end 25 års erfaring med lønadministration. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud 

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på det seneste nye indenfor løn og HR.