Mød os

Viborg Løn & HR tilbyder kompetent service og rådgivning i alle løn- og personaleforhold. Vores specialiserede konsulenter står altid klar til at betjene alle vores kunder. 

Vi har samarbejder med Skandinaviens største udbyder af løn- & HR-systemer, VISMA. Dog betjener vi også en lang række af andre løn- og HR-systemer. 

Hos Viborg Løn & HR tager vi altid udgangspunkt i kundens individuelle behov for lønadministration. Vi tilbyder nogle af de mest innovative lønløsninger på markedet som sikrer præcis og enkel lønbehandling.

Ønsker du at fokusere 100 % på det der gør din forretning unik? Så få en outsourcet løsning med hvor vi sørger for al lønadministration.

Mød vores team

Magne

Magne Sandgaard

Adm. direktør
Revisor

418696853_842187921009970_3513847733782935396_n

Anja Mandrup

Senior løn- og HR-konsulent
Navision-Lessor konsulent

Lasse Erichsen

Personalejurist
Cand. Merc. jur.

Viborg Løn-6

Maja Pedersen

Kommunikationsansvarlig og VISMA Dataløn certificeret lønmedarbejder
Cand. mag. comm.

olga

Olga Ivancenco

Lønkonsulent
HA, BSc i erhvervsøkonomi

Malebnew

Malene Marschall

Bogholderiassistent
Finansøkonom

Nærværende konsulenter

Administrerende direktør Magne Sandgaard har været indehaver af Viborg Løn & HR i 25 år. Hans fokus har altid været at sikre, at medarbejderne i firmaet er nærværende og i øjenhøjde med kunderne. 

“Her er vi vidt forskellige, ligesom vores kunder. Vi skal give plads til hinanden, så vi kan løse de opgaver, kunderne giver os.”

Adm. direktør Magne Sandgaard

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Hold dig opdateret

Regler og lovgivning inden for løn- og personaleadministration ændrer sig hele tiden, og det kan være svært at holde sig opdateret på, hvad der er gældende og hvad der ikke er.

Tilmeld dig derfor vores nyhedsbrev og få kun de vigtigste nyheder og påmindelser, som vores konsulenter udvælger.

Børsen Gazelle

Vidste du at vi i 2021 modtog en Gazelle pris og derfor kan kalde os for en Gazellevirksomhed? 

For at kunne blive en Gazellevirksomhed, skal man være hurtig-voksende og som minimum have fordoblet sin vækst inden for fire år.

Disse krav inkl. en række andre krav, opfyldte vi altså i 2021 og modtog derfor denne flotte statuette, som vi er utrolig stolte af. 

DSC04089_edited

Viborg Løn & HR har mere end 25 års erfaring med lønadministration. Ring eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud 

Kontakt os

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på det seneste nye indenfor løn og HR.