Pension

VIBORG FORSIKRING & PENSION – PensionSFORMIDLER FOR

KØBSTÆDERNES Pensionsrådgivning

Viborg Pension -

Din lokale pensionsformidler i Midt- og Vestjylland

Som søsterselskab til Viborg Løn ved vi af erfaring, at det kan være en udfordring for mange selvstændige at gennemskue, hvordan de bedst sikrer dem selv og deres medarbejdere. Mange mindre virksomheder og deres medarbejdere har ikke den samme pension- og sundhedsdækning, som man har i store virksomheder og i det offentlige. Det vil Viborg Forsikring & Pension gerne ændre på.

Som pensionsformidler for Købstædernes Pensionsrådgivning A/S er vi en del af en landsdækkende rådgivningsvirksomhed inden for firmapension og sundhed. Via samarbejdet har vi adgang til Skandia, og det er vores kunders sikkerhed for ordentlige pensions- og sundhedsløsninger til konkurrencedygtige priser.

  • Som kunde hos os får du en personlig og seriøs rådgivning af kompetente pensionsformidlere med mange års erfaring inden for branchen
  • Vores pensionsformidlere har et stort branchekendskab og er altid klar til at hjælpe
  • Som pensionsformidler for Købstædernes Pensionsrådgivning kan vi tilbyde vores kunder en komplet pensions- og sundhedsløsning til konkurrencedygtige priser
  • Såfremt der tegnes en firmapensionsaftale vil der kunne opnås særdeles attraktive særrabatter ved eventuel samlet forsikringstegning hos Købstædernes Forsikring

Kontakt Lonni

Kontakt vores lokale pensionsformidlere på
Mail: lmc@viborg-forsikring.dk
Tlf: 8727 0106

Gode medarbejdere hænger ikke på træerne. Sig ja tak til ordentlige pensions- og sundhedsløsninger til dine medarbejdere, så siger du samtidig ja tak til fokus på trivsel, sundhed og glade medarbejdere.

Udfyld nedenstående formular, så er du hurtigt i gang!

Vælg de ydelser du gerne vil kontaktes om!

Vi arbejder for din virksomhed

Som kunde hos os bliver du en del af Danmarks ældste og største kundeejet forsikringsselskab. Vores job er, at sikre dig og din medarbejdere bedst muligt, så I kan fokusere på jeres.

Ring og hør mere på tlf. 8727 0106 eller skriv til os på mail lmc@viborg-forsikring.dk

Personlig & seriøs rådgivning

Hos os er det din virksomheds behov der er i fokus. Vi sætter en ære i at være tilgængelige med hjælp, når du har brug for det. Vores lokale pensionsformidlere er derfor altid klar til at hjælpe.

Brug for hjælp. Ting til os på tlf. 8727 0106 eller skriv til os på mail lmc@viborg-forsikring.dk

Sikre dine medarbejdere

Med en sundhedsforsikring er medarbejderne sikret ved skade eller sygdom. Vi hjælper i hele forløbet, så medarbejderen får den rette hjælp og støtte til at blive frisk og komme tilbage i arbejde.

Ring og hør mere om vores sundhedsforsikring på tlf. 8727 0106 eller på mail lmc@viborg-forsikring.dk