Forsikring

Viborg Forsikring & Pension – Forsikringsformidler for

Købstædernes Forsikring

Viborg Forsikring & Pension

Din lokale forsikringsformidler i Midt- og Vestjylland

Viborg Forsikring & Pension er søsterselskab til Viborg Løn. Hos os er det dine behov der er i fokus. Vi sætter en ære i at yde den rette rådgivning og være til stede når vores kunder har brug for os. Vi har derfor stor fokus på tilgængelighed og fleksibilitet. Vi har et stort lokalkendskab, er engageret og passioneret omkring vores arbejde, og det oplever vores kunder.

Som forsikringsformidler for Købstædernes Forsikring er vi en del af Danmarks største kundeejet erhvervs- og privatforsikringsselskab. Det kan vores kunder mærke, da vi ikke skal tjene penge til fonde eller aktionærer.

  • Som kunde hos os får du personlig rådgivning og vejledning af kompetente forsikringsformidlere med mange års erfaring inden for branchen
  • Vores forsikringsformidlere har et stort lokalkendskab og er altid klar til at hjælpe
  • Som forsikringsformidler for Købstædernes Forsikring kan vi tilbyde vores kunder en komplet forsikringsløsning til konkurrencedygtige priser

Kontakt Lonni

Kontakt vores lokale forsikringsformidlere på

Mail: lmc@viborg-forsikring.dk

Tlf. 8727 0106

Forsikringer skal tage udgangspunkt i dig og dine behov. Med en privatforsikring hos Viborg Forsikring & Pension er du garanteret en personlig, kompetent og professionel rådgivning hele vejen – også hvis skaden skulle ske.

Udfyld nedenstående formular, så er du hurtigt i gang!

Vælg de privat forsikringer du gerne vil kontaktes om!

Virksomheder er forskellige og det er deres behov for erhvervsforsikringer også. Med en erhvervsforsikring hos Viborg Forsikring & Pension er du garanteret en kompetent og professionel rådgivning hele vejen – også ved skader.

Udfyld nedenstående formular, så er du hurtigt i gang!

Vælg de erhvervsforsikringer du gerne vi kontaktes om!

Vi arbejder for dig

Som kunde ved Viborg Forsikring & Pension bliver du en del af Danmarks ældste og største kundeejet forsikringsselskab. Vores job er, at sikre dig bedst muligt, så du kan leve et liv med færre bekymringer.

Ring og hør mere på tlf. 8727 0106 eller skriv til os på mail lmc@viborg-forsikring.dk

Personlig rådgivning

Hos os er dine forsikringsbehov i fokus. Vi sætter en ære i at være tilgængelige med hjælp, når du har brug for det. Vores lokale forsikringsformidlere er derfor altid klar til at hjælpe.

Brug for hjælp. Kontakt os på tlf. 8727 0106 eller skriv til os på mail lmc@viborg-forsikring.dk

Bliv fordelskunde

Som fordelskunde får du 5 stærke fordele som sikre dig og din familie. Du får blandt andet 10% rabat på alle dine forsikringer, og 0 kr. i selvrisiko hvis du får en skade mens du står uden job.

Ring og hør hvordan du kan blive fordelskunde på tlf. 8727 0106 eller på mail lmc@viborg-forsikring.dk