Den nye ferielov

Den nye ferielov

Er du virksomhedsejer og har medarbejdere eller arbejder du med lønadministration, så skal du kende til den nye ferielov, som træder i kraft  d. 1. september 2020.

Overgang til den nye ferielov

I forbindelse med overgang til den nye ferielov indeføres en midlertidig overgangsordning pr. 1. januar. For arbejdsgiver og dig der arbejder med løn, får den nye ferielov dog først praktisk betydning fra d. 1. september 2019.

Kursus i den nye ferielov

I løbet af første halvår 2019 vil der her på siden blive offentliggjort dato for kursus i den nye ferielov. Kursus bliver et praktisk kursus om lønbehandling i forbindelse med den nye ferielov. Vil du gerne være sikker på en plads, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få vores kursuskatalog direkte i din indbakke.

Læs også …

I vores seneste blogindlæg om “Den nye ferielov – Det betyder den for dig” kan du læse alt om overgangen til den nye ferielov, indefrysning og udbetaling af optjent ferie, samt den nye ferielovs betydning for arbejdsgiver, medarbejder og nye på arbejdsmarkedet. Her finder du også vores faktaark om den nye ferielov, samt andet informationsmateriale.

Spørgsmål …

Har du spørgsmål til den nye ferielov eller vores kurser, så ring til os på tlf. 8727 0100. Du kan også skrive til os på salg@viborgloen.dk

Kursus - den nye ferielov