Kurser

Kurser hos Viborg Løn 2019

Dataløn kurser hos Viborg Løan

DataLøn

Flere gange om året afholder Viborg Løn kursus i DataLøn. 

Formål med kursus er, at klæde dig der arbejder med DataLøn på, så du bliver mere fortrolig med DataLøn og systemets mange automatiske funktioner, så du får det optimale ud af systemet.

På kurset gennemgår vi b.la. de grundlæggende funktioner i DataLøn, automatiske muligheder, samt evt. nye systemtiltag, som man skal bruge når man arbejder med løn.

Kurset henvender sig både til dig der har arbejdet med DataLøn i flere år og dig der er helt ny bruger af systemet.

Er du ikke bruger af DataLøn, men overvejer at skifte lønsystem, så er kursus en oplagt mulighed for, at få et godt indblik i de mange funktioner som er en del af DataLøn.

Se mere og tilmeld dig kursus her 

Den nye ferielov

Den 1. september 2020 træder den nye ferielov i kraft.

Med den nye ferielov skal virksomheder og medarbejdere forholde sig til flere nye begreber, som samtidighedsferie, overgangsperiode, indefrysning af optjent ferie mm.

Men hvad dækker de nye begreber over, og hvad betyder den nye ferielov for arbejdsgiver og dig der arbejder med lønadministration, det ser vi nærmere på, når Viborg Løn i løbet af 2019 afholder kursus.

Vi afholder løbende kursus i den nye ferielov, hvor du får gode og praktiske råd om lønbehandling i DataLøn i forbindelse med indefrysningsperioden og overgangen til den nye ferielov.

Se mere og tilmeld dig kursus her

Den nye ferielov - lønbehandling