Kursus

Styrk din faglighed med kurser hos Viborg Løn & HR

Kursus i den nye barselslov

Den 2. august 2022 træder de nye barselsregler i kraft.

Så har du en medarbejder, der snart skal på barsel? Eller vil du bare gerne være forberedt og have reglerne på plads, inden den næste medarbejder skal på barsel? Så er dette kursus noget for dig.

Vi sørger for at du kan svare på spørgsmål som: Hvad kommer de nye regler til at betyde for virksomhed og medarbejdere? Hvordan administrerer vi praktisk lønnen under barslen? Samt hvordan søger jeg refusion?

På kurset vil du ikke alene lære alt omkring de nye barselsregler. Du vil ligeledes blive klædt på til at administrere lønnen, søge refusion og få svar på alle de andre spørgsmål og praktiske problemstillinger, som vores lønkonsulenter og jurist oftest møder fra vores kunder, når det gælder barsel. Derudover vil der selvfølgeligt være afsat tid til at besvare alle de spørgsmål som du måtte sidde inde med.

Se mere og tilmeld dig kursus her

Kursus i barselslov 2022
Kursus i DataLøn

Kursus i DataLøn

Flere gange om året afholder Viborg Løn & HR kursus i DataLøn. 

Formålet med kurset er at klæde dig, der arbejder med DataLøn, på så du bliver mere fortrolig med systemets mange automatiske funktioner. Vi sørger altså for at du får det optimale ud af systemet.

På kurset gennemgår vi b.la. de grundlæggende funktioner i DataLøn, automatiske muligheder, samt evt. nye systemtiltag, som man skal bruge når man arbejder med løn.

Kurset henvender sig både til dig der har arbejdet med DataLøn i flere år, men også dig der er helt ny bruger af DataLøn.

Er du ikke bruger af DataLøn, men overvejer at skifte lønsystem? Så er kurset en oplagt mulighed for, at få et godt indblik i de mange funktioner som er en del af DataLøn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at vide når vi afholder kurser i DataLøn