Kunder

Hos Viborg Løn & HR er kunderne i fokus

Det siger kunderne

Mange virksomheder i Midtjylland benytter Viborg Løn & HR som deres eksterne kollega. Vores gode ry er dog ikke kun kendt i det midtjyske, for vi har mere end 200 kunder i hele landet.

Hos os forsvinder du ikke i mængden. Vi kender vores kunder og deres forretning. Vores konsulenter kan derfor hurtigt sætte sig ind i en konkret problemstilling og løse opgaven.

Vi har stor fokus på kundeservice og sætter en ære i at være tilgængelige, når vores kunder har behov for det. Vores lokale hotline har derfor ingen nævneværdig ventetid, og vores højt kvalificerede lønkonsulenter sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08.30 – 16.00.

Viborg Løn & HR, er VISMA Partner og tilbyder derfor Dataløn og VISMA produkter til vores kunder. Priser, abonnement og lønsystemer er præcis de samme – kunderne ringer bare til Viborg Løn & HR for support i stedet for VISMA.

Brug for hjælp til løn- og personaleadministration?

Ring til os på tlf. 8727 0100 eller udfyld bestillingsformular, så kontakter vi dig

Viborg Løn Hjemmeside-30

“I samarbejdet med Viborg Løn & HR er EHM Randers blevet mødt i et konstruktivt samarbejde, hvor dialog er en vigtig faktor.

Vi oplever, at der er fokus på nuancerne i lønarbejdet, og ikke mindst fokus på at forstå, hvad EHM Randers har af behov, og er blevet mødt med faglig forståelse.

I forhold til slutindberetning af Coronakompensation, har jeg virkeligt mærket Viborg Løn & HR har arbejdet for at komme i mål med opgaven, med stor akkuratesse i et meget kompliceret materiale, med en stærk vilje til at forstå og behandle materiale, i et område hvor lovgivningen udvikler sig, samtidig med der arbejdes”.

Birthe Kløve, Økonomiansvarlig ved EHM Randers, Randers Storcenter

”Hos Viborg Løn & HR er døren altid åben, bogstaveligtalt.

Har jeg spørgsmål, eller behov for rådgivning, så er det altid muligt at svinge forbi og få kompetent hjælp af deres erfarne lønkonsulenter.

Min største anbefaling skal lyde herfra!”

Hans Henrik Thomsen, Thomsen VVS ApS, Viborg 

“Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten ved Viborg Løn. Jeg laver selv løn i Dataløn, men bliver det kompliceret eller har vi travlt i butikken, ringer jeg bare til Viborg Løn, så ordner de det for mig. På den måde kan jeg fokusere på vores forretning og samtidig holde vores udgifter til lønbehandling på et absolut fornuftigt niveau.

Det er nemt og hurtigt selv at lave løn i Dataløn, men jeg har ikke brug for også at skulle sætte mig ind i komplicerede love og regler vedr. løn og personalejura. Derfor er det vigtigt for mig at have et mindre, men fast team af lønkonsulenter at trække på, når jeg har brug for det.

Lønkonsulenterne ved Viborg Løn kender mig og vores forretning og kan derfor hurtigt sætte sig ind i en problemstilling og hjælpe mig videre eller løse opgaven for mig”. 

Line Vissing, medejer af Kop & Kande i Viborg

BPA kunde hos Viborg Løn

Kan varmt anbefale Viborg løn, har nu brugt Viborg Løn i flere år uden nogen problemer. Altid god og korrekt hjælp og service af dygtige medarbejdere.

Erland Frydensberg, BPA kunde