Kunder

Hos Viborg Løn er kunderne i fokus

Det siger kunderne

Mange virksomheder i Midtjylland benytter Viborg Løn som lokalt lønbureau. Men vores gode ry er ikke kun kendt i det midtjyske, for vi har mere end 200 kunder i hele landet.

Hos os forsvinder du ikke i mængden. Vi kender vores kunder og deres forretning. Vores konsulenter kan derfor hurtigt sætte sig en i en konkret problemstilling og løse opgaven.

Vi har stor fokus på kundeservice og sætter en ære i at være tilgængelige, når vores kunder har behov for det. Vores lokale hotline har derfor ingen nævneværdig ventetid, og vores 6 højt kvalificerede lønkonsulenter sidder klar til at hjælpe alle hverdage fra kl. 08.30 – 16.30.

Viborg Løn er VISMA Partner og tilbyder derfor Dataløn og VISMA produkter til vores kunder. Priser, abonnement og lønsystemer er præcis de samme – kunderne ringer bare til Viborg Løn for support i stedet for VISMA.

Brug for hjælp til løn og HR. Ring til os på tlf. 8727 0100 eller udfyld bestillingsformular, så kontakter vi dig.

Viborg Løn har kunderne i fokus
Kop & Kande, Tilfreds Kunde hos Viborg Løn & HR

Jeg sætter stor pris på fleksibiliteten ved Viborg Løn. Jeg laver selv løn i Dataløn, men bliver det kompliceret eller har vi travlt i butikken, ringer jeg bare til Viborg Løn, så ordner de det for mig. På den måde kan jeg fokusere på vores forretning og samtidig holde vores udgifter til lønbehandling på et absolut fornuftigt niveau.

Det er nemt og hurtigt selv at lave løn i Dataløn, men jeg har ikke brug for også at skulle sætte mig ind i komplicerede love og regler vedr. løn og personalejura. Derfor er det vigtigt for mig at have et mindre, men fast team af lønkonsulenter at trække på, når jeg har brug for det.

Lønkonsulenterne ved Viborg Løn kender mig og vores forretning og kan derfor hurtigt sætte sig ind i en problemstilling og hjælpe mig videre eller løse opgaven for mig. 

Line Vissing, medejer af Kop & Kande i Viborg

Kan varmt anbefale Viborg løn, har nu brugt Viborg Løn i flere år uden nogen problemer. Altid god og korrekt hjælp og service af dygtige medarbejdere.

Erland Frydensberg, BPA kunde

BPA kunde hos Viborg Løn