SmartLøn

SmartLøn – En app til DataLøn

Lad medarbejderne klare lønnen

Med SmartLøn klarer dine medarbejdere selv lønnen. De indberetter selv tid, kørsel og udlæg via mobiltelefonen. Du slipper altså både for at indsamle og indtaste alle oplysninger, og minimerer risikoen for fejl. Det er da SmartLøn.

Du har fortsat fuld kontrol med, hvad der udbetales, da alle indberetningerne skal godkendes af dig, inden de overføres til DataLøn.

Alle virksomheder der bruger DataLøn kan bruge SmartLøn.

SmartLøn overholder naturligvis bogføringsloven og ikke mindst kravet til dokumentation for udbetaling af kilometergodtgørelse.

Klar til at bestille SmartLøn? Ring til os på tlf. 8727 0100 eller udfyld bestillingsformular, så er du hurtigt i gang!

SmartLøn APP fra DataLøn

Indberetning af løn, ferie og andet fravær

Medarbejderne kan med SmartLøn indberette arbejdstid, ferie, sygdom og andet fravær. Samtidig kan de også se deres tidligere indberetninger og kan f.eks. selv se, hvor meget ferie, de allerede har afholdt. Vi kan ændre teksten i dine lønkoder individuelt, så dine medarbejdere nemt kan genkende de forskellige opgavetyper.

Indberetning af kørsel

Her kan medarbejderne indberette dato og formål med kørsel i egen bil. Via SmartLøns kortfunktion beregnes antallet af kilometer fra start til slut nemt og automatisk. Samtidig overholdes reglerne i forhold til SKAT.

Indberetning af udlæg

Her kan medarbejderen indberette udlæg. De skal blot tage et billede af kvitteringen og indtaste beløb og formål i SmartLøn. Kvitteringen bliver vedhæftet indberetningen, så dokumentationen også er på plads til bogholderiet.

Indberetning på projekter

I SmartLøn kan der oprettes projekter, så en medarbejder kan registrere sit tidsforbrug på forskellige sager, afdelinger eller kunder. Registreringen kan f.eks. bruges som faktureringsgrundlag eller fordeling af lønudgiften mellem 2 afdelinger i en virksomhed.

Parat til SmartLøn? Ring nu på tlf.  8727 0100 eller udfyld kontaktformular, så kontakter vi dig!

    SmartLøn hos Viborg Løn