Ny senior løn og HR konsulent og ny direktionssekretær

Velkommen til vores nye senior løn- og HR-konsulent og samtidig tillykke med udnævnelsen til vores nye direktionssekretær

Inge Hansen

Inge Hansen har en omfattende erfaring indenfor lønområdet.

Senest har hun været lønansvarlig hos Eurofins og har løst store løn- og HR opgaver for VISMA, PWC, Adecco og Züblin.
På systemsiden har hun arbejdet på Bluegarden MLE, Lessor, Axapta, Epos m.v.
Inge skal udover serviceringen af eksisterende kunder arbejde med BPO løsninger for større kunder og med fokus på lønintegration til tids- og finanssystemer.
Inges uddannelsesmæssige fundament er en bachelor i tysk fra Århus Universitet og en personaleadministrativ uddannelse fra DSB.
Inge bor privat i Hinnerup, er gift med en viceskoleleder og har to voksne børn, der sjovt nok begge har valgt at læse medicin. Familien bruger gerne tiden på sommerhuset i Klitmøller.

Trine Storgaard

Pr. 1. oktober er salgssekretær- og lønkonsulent Trine Skov Storgaard udnævnt til direktionssekretær, hvor hun får ansvaret for den samlede planlægning og fortsat deltager i løsningen af kunderelaterede løn- og HR-opgaver.

Trine har igennem de seneste 3 års ansættelse vist gode evner til at tage ansvaret for kontorets samlede drift og har samtidig bidraget til strategisk udvikling af virksomhedens servicetilbud.

Trine, der er bosiddende i Bjerringbro og gift med en salgschef indenfor B2B har to skolesøgende halvvoksne børn. Familien bruger store dele af fritiden på friluftsliv og ridesport.

Trine er uddannet hos B8, har været kundeansvarlig hos Hella Gutmann Solutions, Home og direktionssekretær hos Vestergaard A/S.
Viborg Løn afvikler mere end 200 virksomheders løn- og personaleadministration. Servicecenteret modtager omkring 2000 kundekald månedligt. Viborg Løn er Bluegarden partner og arbejder på lønplatformen Dataløn og MultiLøn Erhverv. På HR-siden afvikles opgaverne på den avancerede Orkidé platform. På BPO siden afvikler vi opgaverne efter kundens ønske til systemvalg.

Skriv en kommentar