Ny løn og HR konsulent og marketingansvarlig hos Viborg Løn

Viborg Løn har i juni ansat to nye medarbejdere.

Lonni Malene Christensen er ansat som ny løn- og HR konsulent.

Lonni har en omfattende erfaring indenfor forsikringsområdet og kundebetjening; idet hun de seneste 11 år har været forsikringskonsulent hos GF i Skive.

Med afsæt i denne profil skal hun – udover lønfunktionen også varetage de nye skades- og pensionsopgaver, som søsterselskabet Viborg Forsikring & Pension er i gang med at etablere.

Lonni stammer fra Skive, og bor med sin familie i Højslev.

Liv Lillan Aaen Møller er ansat som ny marketingansvarlig.

Med afsæt i en finansøkonomuddannelse, en årrække som pensionsmedarbejder hos PFA og efterfølgende en cand. merc. Marketing & Business Innovation får hun ansvaret for den samlede markedsføring af Viborg Løn & HR.

Liv bor med sin familie i Rødkærsbro. Familien bruger store dele af fritiden på friluftsliv og en fælles interesse for hunde. Liv har desuden en stor interesse i Viborg Metal Festival, Musikforeningen OLM Viborg, og har igennem årene været frivillig på marketingsiden i Røde Kors.

Viborg Løn afvikler mere end 200 virksomheders løn- og personaleadministration for 2500 medarbejdere. Servicecenteret modtager omkring 2000 kundekald månedligt. Viborg Løn er Dataløn og VISMA partner og arbejder på lønplatformen Dataløn og VISMA Løn.

Billede af Lonni og Liv

Lonni Malene Christensen (t.v.) & Liv Lillan Aaen Møller (t.h.)

Skriv en kommentar