Medarbejderkladde I DataLøn – Sådan gør du

Medarbejderkladde I DataLøn – Sådan gør du  

Har du også oplevet, at du er ved at oprette en nye medarbejder i DataLøn, og så har du ikke fået alle informationer. Skal medarbejder oprettes med “Ferie med løn” eller “ Feriegodtgørelse til FerieKonto”? Mens du venter på svar opstår ny problemstilling, og du bliver nød til at gå ud af oprettelse af medarbejder – al data går tabt og du skal nu oprette medarbejder forfra igen …. 

Sådan fungerer medarbejderkladde  

Dette har DataLøn nu løst, ved den nye kladdefunktion på oprettelse af medarbejder.  

Når du har oprettet medarbejderen med stamoplysninger, kan du vælge at gemme medarbejderen som kladde på følgende punkter:   

  • Skat 
  • Ansættelse 
  • Ferie 
  • Pension 
  • Pension 
  • Tilvalgsordninger 
  • Statistik  

 

Vær opmærksom på, at medarbejderen først er færdigoprettet i Dataløn efter det sidste ‘gem’ på medarbejderens stamkort.  

OBS: Skattekort indhentes først, når medarbejderen er endeligt oprettet. Skattekort indhentes inden for 1 til 2 hverdage. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette i forbindelse med oprettelse af ny medarbejder lige op til lønkørsel. 

 

Tilføj note til medarbejderkladde  

Det er nu også muligt at oprette note til medarbejderkladde, for eksempel hvilke oplysninger der mangler for at kunne endeligt oprette medarbejderen.  

Du skal dog være opmærksom på at noten kun kan ses på medarbejderen, så længe medarbejderen er i kladdeform. 

 

 

Sådan finder du medarbejderkladder 

Når du har medarbejdere, der er oprettet som kladde, vil de se ud som nedenstående, når du kigger under medarbejdere i DataLøn. Under medarbejderkladder kan du også se om der er tilføjet en note til medarbejderkladde.  

Har du mere end 4 medarbejderkladder liggende, vil de være samlet i en sektion, som du kan folde ud ved at klikke på ‘fold ud’. 

 

Slet medarbejderkladde  

Hvis medarbejderen alligevel ikke skal oprettes, så kan du slette medarbejderkladden. Det kan du gøre ved at klikke på de 3 prikker på oversigtsbilledet jf. Nedenstående.  

 

Se hvem der har oprettet/ændret medarbejder  

Som noget nyt, kan du under medarbejderikonet på medarbejders stamkort se, hvem der har oprettet eller sidst ændret på medarbejderen. 

 

Brug for hjælp? 

Viborg Løn & HR har i mere end 23 år haft et tæt samarbejde med de midt- og vestjyske virksomheder og en række landsdækkende kæder. Vi hjælper hver dag vores kunder med alt inden for løn og HR.  

Skal vi også hjælpe dig med løn og HR, så ring til os på 87 21 01 00, send os en mail på da@viborgloen.dk eller udfyld en kontaktformular på viborgloen.dk, så ringer vi dig op. 

 

Skriv en kommentar

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.