Fondsferiedage – sådan søger du ….

Sådan søger du om udbetaling af fondsferiedage

Fondsferiedage gælder for de medarbejdere som har optjent mindre end 8,4 feriedag i perioden 1. januar 2019 til 31. august 2019. Ovenstående gælder typisk for nyansatte medarbejdere, som har stået udenfor arbejdsmarkedet eller lige er startet i job efter færdiggjort uddannelse.

Hvem kan søge fondsferiedage?

Det er kun medarbejdere der er blevet ansat i 2019 der har ret til at søge. Er du først blevet ansat i 2020, så har du ikke ret til at søge fondsferiedage, og optjener først ferie når vi går over til samtidighedsferien.

Dagene skal afholdes mellem den 1. maj og 30 september 2020.

Så mange dage kan du søge

Antallet af fondsferiedage du har ret til at søge, afhænger af hvornår du er startet i arbejde.

Fondsferiedage, så mange har du

Kilde: DataLøn

Er du i tvivl om hvor mange fondsferiedage du kan søge, så kan du se dette ved at logge ind på www.borger.dk/ferie . Når du logger ind første gang, så dukker nedenstående boks automatisk op, hvis du har mulighed for at søge om udbetaling af fondsferiedage.

Fondsferiedage

Kilde: Borger.dk

Kommer ovenstående ikke frem når du logger på borger.dk, så kan du klikke på den grønne kasse ”Optjente feriepenge” i nederste højre hjørne og den vej søge om udbetaling af feriedage.

Kommer ovenstående ikke frem når du logger på borger.dk, så kan du klikke på den grønne kasse ”Optjente feriepenge” i nederste højre hjørne og den vej søge om udbetaling af fondsferiedage.

Kilde: Borger.dk

Tag Quick-testen

Med Quick-testen kan du beregne om du har ret til at få udbetalt fondsferiedage. Du skal dog være opmærksom på, at ansøgning tidligst kan ske 4 uger før den første feriedag jf. nedenstående.

Tag Quick-testen Med Quick-testen kan du beregne om du har ret til at få udbetalt fondsferiedage. Du skal dog være opmærksom på, at ansøgning tidligst kan ske 4 uger før den første feriedag jf. nedenstående.

Kilde: Borger.dk

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til fondsferiedage eller på anden måde brug for hjælp, så skriv til os på da@viborgloen.dk eller ring til os på tlf. 8727 0100.

 

Lokal hotline uden ventetid

Skriv en kommentar