Den nye ferielov – det skal der indefryses …

Den nye ferielov – Så meget skal der indefryses …

I forbindelse med overgangen til samtidighedsferie den 1. september 2020 er indefrysningsperioden, som går fra den 1. september 2019 til den 31. august 2020. Feriepenge optjent i denne periode skal indefryses.

Men hvordan er det lige du finder ud af hvor meget der skal indfryses på den enkelte medarbejder?

Det kan du blandt andet se i DataLøn under ”Bilag” og ”Rapporter”. Under rapporter skal du vælge ”Afstemning”. Under afstemning skal du vinge af i ”Feriepengeliste” og ”Generer liste for medarbejder”, samt vælge fast periode 1. september 2019 – 31. august 2020.

Feriepengeliste i DataLøn

Af Feriepengeliste for medarbejder kan du for de medarbejdere du har vinget af, se deres feriepengegrundlag, feriepengeopsparing, samt ferietillæg og antal feriedage. Ovenstående liste er år til dato feriepenge for indefrysningsperioden, og vil derfor ændre sig fra måned til måned.

Feriepengeliste DataLøn 1

Du kan også finde information i bunden af medarbejders lønseddel. Her skal du dog være opmærksom på at saldo felter følger skatteåret.

Feriepengeliste DataLøn 3

Kom på kursus i den nye ferielov

Er du klædt på til den nye ferielov? Ellers afholder vi i løbet af 2020 flere kurser om den nye ferielov. Her gennemgår vi hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med overgangsperioden, mini-ferieåret og samtidighedsferien når du lønbehandler i DataLøn. Læs mere og tilmeld dig kursus her.

En kommentar til “Den nye ferielov – det skal der indefryses …”

Skriv en kommentar

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.