Automatisk udbetaling af fritvalgssaldo – Guide

Automatisk udbetaling af fritvalgssaldo – Guide

Automatisk udbetaling af fritvalgssaldo, er en ny funktion i DataLøn. Det kan være uoverskueligt at forholde sig til de mange løndele der findes i forbindelse med lønadministration. Derfor har vi lavet denne guide, så du ikke bruger unødvendig tid på at lave manuelle beregninger når der skal udbetales fritvalgssaldo.

Søger du en guide til automatisk udbetaling af ferietillæg, så se den her.

Trin 1

Du logger ind på DataLøn som du plejer, herefter åbner du menuen Løn og trykker på Lønindberetning, som illustreret nedenfor.

Trin 2

Du opretter en Ny løn for den givne periode, som illustreret nedenfor.

Udbetaling af ferietillæg

Trin 3

Du opretter lønnen med udbetaling som du plejer, men inden du trykker på fortsæt, så vælger du Udbetal fritvalgssaldoen, som illustreret nedenfor.

Trin 4

Herefter vælger du om saldoen skal udbetales Med eller Uden pensionsbidrag og trykker på Fortsæt, som illustreret nedenfor.

Tillykke! Du har nu aktiveret automatisk udbetaling af fritvalgssaldoen for den givne medarbejdergruppe. Har du andre medarbejdergrupper der skal have udbetalt fritvalgssaldoen? Så opretter du bare en ny løn for den anden gruppe og gentager processen.

Bemærk!

Udbetaling af ferietillæg

Vælger du en anden lønperiode end den pågældende, så er funktionen ikke tilgængelig. Det skyldes at systemet tager udgangspunkt i den nuværende saldo og derfor ikke kan beregne fremadrettet. Det betyder dog også at du ikke kan klargøre lønkørsel forud for de måneder hvor du ønsker at udbetale fritvalgssaldoen.

Kunne du lide vores guide om Automatisk udbetaling af fritvalgskonto? – Så tjek vores blog regelmæssigt, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så sørge vi for at du altid er opdateret.

Behov for yderligere assistance?

Så kontakt os på 87270100, marketing@viborgloen.dk eller læs om ferietillæg her.

Ønsker du altid at være opdateret på de nyeste funktioner i DataLøn? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her!

Skriv en kommentar

Dette websted er beskyttet af ReCaptcha og Google's Privatlivspolitik og Vilkår for anvendelse.