SmartLøn – helt enkelt og effektivt!

Med den nye app fra Bluegarden – SmartLøn – kan dine medarbejdere selv indberette tid, kørsel og udlæg via mobiltelefonen, hvor og når det passer dem.

Det er da SmartLøn!

Med SmartLøn slipper du altså både for at indsamle og indtaste alle oplysningerne og minimerer risikoen for fejl. Du har fortsat fuld kontrol med, hvad der udbetales, da alle indberetningerne skal godkendes, inden de køres automatisk i Dataløn.

SmartLøn overholder naturligvis bogføringsloven og ikke mindst kravet til dokumentation for udbetaling af kilometergodtgørelse.

Indberetning af tid:

Medarbejderne kan med SmartLøn indberette arbejdstid, ferie, sygdom og andet fravær. Samtidig kan de også se deres tidligere indberetninger og kan f.eks. selv se, hvor meget ferie, de allerede har afholdt.
Husk at du i DataLøn har mulighed for at tekste din lønkoder individuelt, så dine medarbejdere nemt kan genkende de forskellige opgavetyper.

Indberetning af kørsel:

Her kan medarbejderne indberette dato og formål med kørsel i egen bil. Via SmartLøns kortfunktion beregnes antallet af kilometer fra start til slut nemt og automatisk.

Indberetning af udlæg:

Her kan medarbejderen indberette, hvor mange penge de har lagt ud for virksomheden. De skal blot tage et billede af kvitteringen og indtaste beløb og formål i SmartLøn.

telefon

Priser og vilkår

SmartLøn kan bruges af alle arbejdsgivere, der er tilmeldt DataLøn. For at deres medarbejdere kan have glæde af SmartLøn, skal de blot have en mobiltelefon, der bruger IOS eller Android. 

SmartLøn koster kun kr. 10,- pr. md. for hver medarbejder, du har tilmeldt til SmartLøn. 

Smartløn kun 10 kr/medarbejder

SmartLøn – en god forretning 

For hver medarbejder, der indberetter bare en af de 3 parametre – timer, kørsel eller udlæg og som bliver tilmeldt SmartLøn, vil virksomheden spare tid. Tid der kan bruges til andre gode formål. 

Det er slut med, at medarbejderne først skal registrere indberetningen på papir, derefter sende eller aflevere det til den lønansvarlige, som så indtaster i DataLøn. 

Med SmartLøn lægger medarbejderne selv det hele ind til godkendelse på et øjeblik, og når den lønansvarlige har godkendt indberetningerne, står de allerede klar i Dataløn. 

Virksomheder med 6-10 ansatte anslår, at de vil spare godt 2 timer om måneden med SmartLøn. En virksomhed kan altså ”købe” 2 arbejdstimer om måneden for et sted mellem 60 og 100 kr. Det er en god forretning!

Sådan kommer du i gang

Log på DataLøn og vælg Bluegarden SmartLøn i menuen ”Opsætning” øverst til højre.

Tilføj de løndele, som medarbejderne skal bruge til at indberette f.eks. normaltimer, overarbejde, kørsel og udlæg. Som udgangspunkt er de faste løndele overført. Du kan se vejledninger m.m. ved at klikke på hjælp i menuen.

Inviter de medarbejdere, som skal bruge app’en. De vil efterfølgende modtage en sms med et link til at downloade og aktivere app’en. 

Lad Viborg Løn hjælpe dig!

Ring til os på tlf. 87 27 01 00 eller udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig. Du kan også kigge indenfor på Gl. Skivevej 73 i Viborg.

Vi glæder os til at hjælpe dig i gang med SmartLøn.

Er du klar til at bestille SmartLøn? Udfyld bestillingsformularen her, så kommer du hurtigt i gang.